+31(0) 20 627 1017

info@dextervisions.nl

Boeken op maat

Boeken op maat

U wilt uw toekomstvisie en toekomstplannen communiceren aan interne en/of externe stakeholders? Maar u wilt voorkomen dat het effect ontstaat van “Wij van WC Eend adviseren WC Eend”? U wilt uw toekomstplannen verbinden  aan trends die door een onafhankelijke trendspecialist in kaart zijn gebracht? Dan is een trendboek op maat relevant.

Hoe werkt het?
U bedenkt uw eigen toekomstvisie en toekomstplannen voor uw bedrijf. In een of meerdere brainstormsessies met trendwatcher Adjiedj Bakas worden die gespiegeld aan de trends die hij signaleert. Vervolgens wordt daar een gezamenlijk boek uit gedestilleerd. 

Voorbeelden van verschillende opdrachtgevers

DC Klinieken

Samen met DC klinieken hebben we deze special edition van Ziel in de Zorg gemaakt.Hoe verandert de praktijk van zowel huisarts als specialist?  Hoe veranderen zorginstellingen? Zorgverzekeringen? Welke plaats hebben medicijnen in de zorgsector van straks en wat gebeurt er allemaal in de farma?  Daarover en meer gaat dit splinternieuwe boek

 

herinnerenYarden
Samen met de CEO van uitvaartverzekeraar Yarden, Ron Bavelaar, schreef Bakas een boekje over trends op het vlak van uitvaarten. De manier waarop wij afscheid nemen van onze naasten wordt tegenwoordig steeds persoonlijker ingevuld, terwijl ook de instroom van mensen uit andere culturen ervoor zorgde dat de eenvormigheid in uitvaarten verdween. Al met al kan worden gesteld dat het afscheid nemen en herdenken van geliefden steeds vaker de aandacht krijgen die ze verdienen. We koesteren tegenwoordig de momenten waarop we onze dierbaren mogen herdenken, waardoor er meer ruimte komt voor verliesverwerking. Welke manieren van afscheid nemen en herinneren zijn gangbaar anno 2015, en met welke ontwikkelingen op uitvaartgebied moeten we de komende jaren rekening houden?

 

woongenotAchmea Woonfonds
Samen met Achmea Woonfonds maakte Trend Office Bakas een boekje over trends op woongebied. Dat technologie onze levens ingrijpend gaat veranderen staat vast, maar wat gaat er op het gebied van wonen gebeuren? Trendwatcher Adjiedj Bakas en Manager Woonfonds Paul Bänziger hebben in dit koffietafelboekje meerdere trends op woongebied voor u in dit boek samengevat. Met als rode draad woongenot.

 

deloitte

Deloitte
Samen Center for the Edge, het innovatiecentrum van Deloitte, schreef Adjiedj Bakas het boekje ‘Deloitte 2020’, waarin een overzicht wordt gegeven op de veranderingen waarmee het bedrijfsleven, in het bijzonder Deloitte zelf, te maken zullen krijgen de komende jaren.

 

 

windmeeContinu
Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Continu, intermediair voor professionals in de sectoren Bouw en Industrie, verscheen het boekje ‘20 jaar wind mee’, een special edition van Adjiedj Bakas zijn in 2014 verschenen ‘Megatrends Werk’.
 

 

 

 

stressArboNed
Samen met Mirjam Sijmons, CEO van ArboNed, schreef Adjiedj Bakas ‘Megatrends Stress’, over de negatieve effecten van stress op de professionele inzetbaarheid van personeel, en de manieren om verzuim als gevolg van stress terug te dringen. In 2015 volgt een tweede boekje van Sijmons en Bakas over het effect van goed/slecht slapen op de werkprestaties van personeel.

 

3d cover slaapVoor ArboNed zette Adjiedj Bakas alle slaaptrends en slaap therapieën op een rij.

 

 

 

Samsung
Samsung Benelux gebruikt als relatiegeschenk op de B2B-markt rond de jaarwisseling 2013/2014 het boekje Trends 2014: hoe Samsung trends vertaalt naar business. Dit is een co-produktie tussen de B2B-divisie van Samsung en trendwatcher Adjiedj Bakas, waarin de toekomstvisie, plannen en innovaties van Samsung worden verbonden aan trends die Bakas signaleert.

 

Boekjes-AdeccoAdecco
Adecco Group Nederland heeft als kernservices: uitzenden, detacheren, payroll services, recruitment & selection, testing solutions, training & opleiding, outplacement en international mobility. Adecco Group Nederland bestaat uit Adecco, Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison. Samen bieden die “general & professional staffing”, vanuit verschillende business lines. Voor de klanten van Adecco realiseerden wij in 2013 een drietal trendboekjes die door Adecco onder klanten werden verspreid, gecombineerd met thematische ontbijtsessies. “Een groot succes,” zegt marketing manager Rinus Wittenberg van Adecco over deze actie.

 

3D-boek-De-Toekomst-van-Gezondheid-MaasstadMaasstad Ziekenhuis Rotterdam
Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam liet voor de eigen medewerkers en relaties in het Rotterdamse het trendboek “De Toekomst van Gezondheid” op maat snijden tot het eigen boek “Gezond aan de Maas”. Het boek start met een eigen katern van circa 30 pagina’s, waarin de toekomstvisie en toekomstplannen uit de doeken worden gedaan en wordt uiteengezet hoe dat past in de zorgtrends. Daarachteraan volgen de zorgtrends die Adjiedj Bakas eerder in kaart bracht. Dick Berkelder, indertijd marketing manager van het Maasstad Ziekenhuis: “Dit werkte prima. We verbonden het beste uit twee werelden, de interne wereld van het ziekenhuis en de externe maatschappelijke en zorgtechnologische trends die een objectieve buitenstaander in kaart had gebracht.” 

 

 

3D-boek-The-Future-of-Food-De-UnieVakbond De Unie
Vakbond De Unie behartigt de belangen van werknemers in verschillende branches, waaronder ook in de sector food&agro. De bond wil toekomstgericht zijn, meebewegen met trends die werk gaan veranderen in branches waarin De Unie actief is. Daarom liet de bond het trendboek “The Future of Food” van Adjiedj Bakas op maat snijden voor de leden in food&agri. Toekomstvisie en toekomstplannen van de bond in deze sector werden in dit boek verbonden aan de trends die Adjiedj Bakas signaleerde. Vakbondsvoorzitter Reinier Castelein: “Dit is een prima samenwerking geworden, waarbij kennis en netwerken aan elkaar werden gekoppeld.”

 

 

3D-boek-World-Megatrends-OmalaOMALA (Ontwikkelingsmaatschappij Lelystad Almere Airport)
OMALA zoekt pioniers voor Airport Garden City, dé nationale proeftuin voor innovatieve, duurzame gebiedsontwikkeling. Daarvoor werd het tweetalige trendboek “Megatrends  OMALA” gerealiseerd,  dat begint met de toekomstvisie van  OMALA, en wordt aangevuld door de trends die Adjiedj Bakas signaleerde. In het boek zijn columns opgenomen van bedrijven die reeds in Airport Garden City gevestigd zijn. Eric Rijnders, directeur van OMALA meldt: “Een prima samenwerking!”.

 

 

 

Overweegt u een trendboek op maat waarin uw kennis en toekomstvisie gekoppeld worden aan trends die een onafhankelijke specialist in kaart brengt? We kunnen trendboekjes realiseren in een oplage vanaf 500 stuks. Absoluut maatwerk. Meer weten? Ralph Uittenbogaard vertelt u er alles over:info@bakas.nl of 020-6271017. 

 

© 2021 DEXTER VISIONS Website door: Gibreto