+31(0) 20 627 1017

info@bakas.nl

Lezingen

Lezingen

Visionair, humoristisch en energiek

Bakas geldt als boeiend, prikkelend, visionair, humoristisch en inspirerend. Arie van Vliet, CEO van Gouda Vuurvast, zegt: “Hij blaast met zijn positieve en energieke optreden veel warmte de zaal in. Dat hebben de mensen nu nodig: weg met de kilte!” Bakas beperkt zich tot 200 lezingen per jaar in binnen- en buitenland. Hij spreekt dan in het Nederlands, Engels of Duits. Een Bakas-lezing is een  belevenis: spraakwaterval met filmpjes, muziek en prikkelende beelden, zinvolle informatie op een onderhoudende manier gebracht, oftewel infotainment. Hij spreekt onder meer over trends op het vlak van economie, technologie, food, zorg, arbeidsmarkt, openbaar bestuur en zingeving.

Bakas staat in de top-10 van meest geboekte sprekers van het land, in de top-30 van meest invloedrijke mensen in de financiële industrie (Fonds.nl), de top-25 van meest creatieve Nederlanders (Management Team), de top-30 van meest invloedrijke Nederlanders (Sprout) en  de meest invloedrijke trendwatcher onder marketeers (branche-organisatie NIMA). Hij werd gekozen tot Trendwatcher van het Jaar en Zwarte Zakenman van het Jaar. 

Lezingen

Een lezing van vrijdenker Adjiedj Bakas is een belevenis. Hij brengt de mensen hoop en troost. Wie hem heeft meegemaakt op een evenement, kan daar over meepraten. De inhoud van zijn verhaal is optimistisch, visionair en populair-wetenschappelijk. Aangezien alleen de vorm de inhoud tot iets dwingends maakt, is ook aan de verpakking van de boodschap de nodige aandacht besteed. Bakas is exuberant, en met zijn energieke optredens en flamboyante stropdassen, is hij de verpersoonlijking van het positieve. GeenStijl noemt hem “de paradijsvogel die vaak gelijk heeft” en Rabo-CEO Wiebe Draijer zegt: “hij inspireert en heeft heel vaak gelijk”. Adjiedj Bakas verzorgt niet alleen volledig op maat gesneden lezingen, maar ook een aantal kant-en-klare lezingen die geschikt zijn voor evenementen waarbij geen maatwerk nodig is.

Meer weten of een lezing boeken?
 
Bel of mail dan naar Ralph Uittenbogaard..Hij kan u alles vertellen over de lezingen, de mogelijkheden, tarieven en U kunt uw publiek verblijden met een Bakas-trendboek in een reguliere of maatwerk-editie. Lezing+boeken kunnen tegen een aantrekkelijke prijs gecombineerd worden.  Bel: (020) 627 10 17 of mail naar  info@bakas.nl
 
 
Bekijk al onze lezingen:

 

Voor meer informatie:

Neem direct contact op

© 2020 DEXTER VISIONS Website door: Gibreto